Jump to content

Our Official NAGF Flags

are now available in the NAGF Online Store in TWO Sizes! Don't miss your chance of being one of the first to fly the new high visibility NAGF Flag!!!

 

Click Here To Go To the NAGF Online Store!!!

 

Snag_1ffcf50.png

NAGF Admin NAGF Admin
NAGF News Ticker
     
  • Happy 4th of July Everyone!!!
  • New Members are always welome!!!
  • NAGF
Wingrider54

Navi Radio Display Blank, '17 GL1800

5 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Wingrider54

Yesterday, when starting my bike, the display would give a message indicating something like "route information not available." The day prior, I had used the navigation to locate a business in a different city. I have no idea how to cancel navigation after getting to the destination, but that is the least of my concerns. I was trying to go through the menus to figure out how to cancel it when it suddenly reset. One more try at the menus and it appeared to reset again, but this time, no graphics and the audio went out. Now, when you go to start it, the display will flash, but still no graphics or radio. If you turn the Mode button, it will beep, but nothing I have tried gets it working. Desperately need help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bcihil

Try disconnecting the battery for about 10 minutes. The audio system may have locked up.  Also, make sure the battery connections are tight. Loosen, move the cables ad re-tighten.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wingrider54

I will be trying disconnecting the battery when I get home this afternoon. Will let everyone know if that works.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wingrider54

Okay, I didn't have time to try anything after this happened. I got home an hour ago and disconnected the battery and let it set for almost an hour. 
Finally reconnected the battery and voila, it appears to be working. Will take the bike for a spin and verify. Thanks to those who responded 😁  However, the Navi still says "unverified roads in route."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mountain Rider

Good job, as far as the Navi, you may have to do an update on it.  Good luck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use,