Jump to content
Sign in to follow this  
Cactus_Jack

Hey Dean

64 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Cactus_Jack

I'm getting a ton of them weird new posts indicators showing up tonight.

 

About every 3rd refresh of the forums listings. :baffled:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devans

Same here...

 

I Pm'd Jim, again, about it.

 

He said it happens when a post has been moved or deleted or a forum has been moved. To my knowledge, no posts have been moved or deleted and definitely no forums have been moved :baffled:

 

In the past, he said it usually takes 24 hours to clear the issue.. :whip:

 

One thing you can try....

 

hit CTRL + F5 on your keyboard, several times, on the main page. This will clear the cache for the forum.. I have done this before, and it seemed to work.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devans

Hey Jack... I pm'd him.

 

He will probably reset the forum.

 

What this means to everyone is this...

 

when he resets it, all forums will go to No New Posts, so if you had unread forums before the reset, you wont after the reset.

 

Not a biggie.... but you may miss a new post if you didnt read it before the reset.

 

:wave:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devans

Who else is having this issue...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cactus_Jack

so read quick :rofl:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devans

yep :yes:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devans

Jim just logged in an is having the same problem as we are...

 

Give him some time to check some things, and Ill let you know what he finds :COOL:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cactus_Jack

it's nice that the person you're trying to explain a problem to is having them also.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devans

:yes: I know....makes it alot easier

 

I have gotten several emails also on this, so its not just me and you and Jim..

 

He's working on it :COOL:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devans

I think we just got reset.. :yes:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cactus_Jack

Looked that way

Share this post


Link to post
Share on other sites
devansgirl

I didnt have the problem, but by the time I got back on it was fixed :clap::clap:

 

Way to go Jim:rofl::rofl:

 

Still posting.........:blah::blah::blah:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vegaswingnut

:surrender:I did it....I deleated a double post earlier. :surrender:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devans

seems to be ok now..

 

Jim to the rescue again...:clap::clap::clap:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cactus_Jack

:smack:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jim in Illinois

[user=1]Devans[/user] wrote:

seems to be ok now..

 

Jim to the rescue again...:clap::clap::clap:

Your welcome! :woohoo:Oh, wait a minute, I didn't do anything.:scared:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devans

you better hope the Real Jim dont see you trying to take his thunder :tap:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jim in Illinois

I would never do that. Not while anyone was looking anyways!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devans

Im always looking :looking:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devans

Hey Guys...

 

 

I really need to know, who all this is happening to....

 

PLEASE PM me if you are having problem with the Forums showing new posts, when there are in fact, no new posts.

 

I need this information so it can be tracked down and repaired by Jim at UltraBB.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cactus_Jack

Me again today

Share this post


Link to post
Share on other sites
mtwinger

Yeah, me too.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cactus_Jack

It's almost like it forgets when the last time you visited the forum was.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vegaswingnut

You're not taking that personally are ya Jack? :rofl:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Devans

[user=511]Avalnche_Jack[/user] wrote:

It's almost like it forgets when the last time you visited the forum was.

I know....

 

Jim told me today, he is going to go through and see why it keeps happening. I deleted a topic last night, and he believes that has something to do with what the software is doing.

Every time a topic is deleted we have this problem...

 

He is trying to find the problem though. :worthy:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use,